ANKARA / ETİMESGUT - Atatürk İlkokulu

Be Good Always And Everywhere (Her zaman ve her yerde iyi ol)

Projenin Amacı

Egzersiz faaliyetleriyle öğrencilerin ve ailelerin fiziksel sağlıklarını destekleyerek obezite gibi sağlık sorunlarını önlemek... Düzenlenen seminerlerle stres yönetimi ve duygusal sağlık konularında farkındalık yaratmak ve ruh sağlıklarını iyileştirmek... Çevresel sorumlulukları anlayarak sürdürülebilir yaşam alışkanlıkları geliştirmek Çevre eğitimi ile çocukların ve ailelerin bilinçlendirilmesi... Toplumun yardımlaşma ve dayanışma ruhunun arttırılması ve sosyal ilişkilerin güçlendirilmesi... Sağlıklı beslenme atölyeleri ile öğrencilerde ve ailelerde dengeli ve besleyici gıda seçimleri ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları konusunda farkındalık yaratılması... Öğrencilere yardımcı olmak Spor turnuvaları ve oyun etkinlikleri aracılığıyla rekabet ve sosyal becerilerin geliştirilmesine katkıda bulunarak kendilerini geliştirmeleri... Aile etkinlikleri yoluyla aile bireyleri arasındaki bağların güçlendirilmesi ve iletişimi artırarak aile birliğinin desteklenmesi... Projenin etkin bir şekilde uygulanması, genel iletişim düzeyinin artırılması toplumun sağlığı ve mutluluğu, yaşam kalitesi standardına katkı... Öğrencilere akran zorbalığıyla baş etme stratejileri konusunda eğitim vermeyi, bu tür olumsuz durumlarla karşılaşıldığında nasıl tepki verileceği konusunda farkındalık yaratmayı ve bu tür olumsuz durumlarla karşılaşıldığında nasıl tepki verileceği konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan bir refah öyküsü bu öğrencilerin güçlü, empatik ve yardımsever bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak...

Türkiye'den 9 kişi, Azerbaycan'dan 4, İspanya'dan 1 ortak var.

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 12:22 - Görüntülenme: 102