ANKARA / ETİMESGUT - Atatürk İlkokulu

Ara

Okul Rehberlik öğretmenlerimiz 3. Ve 4. Sınıf velilerimize yönelik Okul başarısında Ailenin Rolü  konulu seminer çalışması gerçekleştirmiştir.Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğrertmenler günü okulumuzda düzenlenen güzel bir program ile kutlandı.Bu güzel programı hazırlayan öğretmenlerimize öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Rehberlik öğretmenlerimiz özel eğitim sınıfı anneleriyle okul fen laboratuvarında öz farkındalık amaçlı odak grup çalışması yapmıştır. Katılan ve bizimle olan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.Kendilerine bu güzel eğitim için teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'ün ölümünün 85.yılında ,ilçe programını okulumuzun yaptığı görkemli program ile anıldı.Programa katılan başta Kaymakamımız Sayın Dr. Naci Aktaş Bey ve tüm  protokol üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.Programı hazırlayan çok değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzu ziyaret eden Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel AVCI, öğretmen ve yöneticilerimiz ile bir araya geldi. Okula yürütülen projeler, öğretmelerin isteklerini dinledi. Okulumuzda yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi.

Ekm

Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimiz yaşam atölyesinde farklı deneyimler yaşadı.Keyifli zaman geçirdiler.

3G Sınıfı Öğrencilerimiz Yaşam Atölyelerini ziyaret ederek yaşam becerileri kazanma uygulamaları gerçekleştirdi. Öğrecilerimiz keyifli zaman geçirdi.

May

Temel Eğitimde 10 bin okul projesi kapsamında okulumuz ogrencileri halkoyunları gösterisini yaptılar.

May

Okulumuz 4B Sınıfı öğrencilerinden Eflin Ay Önder, 2022 Kanguru Fen Yarışması' na katılmış ve finale katılmaya hak kazanmıştır.

Okulumuz 3. Ve 4. Sınıf futbol takımlarımız ilçe turnuvalarında

Final macini oynamışlar ve iki takımımız da ilçede 2. Olarak kupayı kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi tebrik ederim.

May

19 MAYİS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK.