ANKARA / ETİMESGUT - Atatürk İlkokulu

Ekm

Okulumuzu ziyaret eden Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel AVCI, öğretmen ve yöneticilerimiz ile bir araya geldi. Okula yürütülen projeler, öğretmelerin isteklerini dinledi. Okulumuzda yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi.

Ekm

Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimiz yaşam atölyesinde farklı deneyimler yaşadı.Keyifli zaman geçirdiler.

3G Sınıfı Öğrencilerimiz Yaşam Atölyelerini ziyaret ederek yaşam becerileri kazanma uygulamaları gerçekleştirdi. Öğrecilerimiz keyifli zaman geçirdi.

May

Temel Eğitimde 10 bin okul projesi kapsamında okulumuz ogrencileri halkoyunları gösterisini yaptılar.

May

Okulumuz 4B Sınıfı öğrencilerinden Eflin Ay Önder, 2022 Kanguru Fen Yarışması' na katılmış ve finale katılmaya hak kazanmıştır.

Okulumuz 3. Ve 4. Sınıf futbol takımlarımız ilçe turnuvalarında

Final macini oynamışlar ve iki takımımız da ilçede 2. Olarak kupayı kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi tebrik ederim.

May

19 MAYİS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK.

May

Öğrencimiz Utkan Gökhan KORKMAZ Ankara Okul Sporları Minikler kategorisinde 50 m yarışında Ankara 4.sü, Sırtüstü yarışmasında 100 kişi arasında Ankara 20.si olmuştur.Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Ankaramem#Etimesgutmem#Atatürkilkokulu#3/D

Nis

Öğrencilerimiz futbol turnuvanındalar. Takımlarımıza başarılar dileriz.

Nis

4.sınıf öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Zeynep Ertürk rehberliğinde hazırladıkları birbirinden güzel maketlerle Ramazan Ayı'na "Hoşgeldin" dediler.

Enerji Tasarrufu ve Verimliliğin Arttırılması Projesi Afiş Çalışmalarımız.