ANKARA / ETİMESGUT - Atatürk İlkokulu

Haz

2 Yıldır sürdürmüş olduğumuz Eko Okul Projesinde mutlu sona oluşmuş olup Ankara ilinde ilkokul kategorisinde  Yeşil Bayrak alan 2 devlet okulundan biri olmanın gururunu yaşıyor emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Nisan ayi Eko Okul projesi kapsamında öğrencilerimizin yaptıkları etkinlikler.

Nesli tukenen hayvanlari araştırarak bilgi sahibi oldular

Artik materyallerle ucurtma yaparak geri dönüşüm konusunda farkındalık kazandılar. Yiyecek israfını önlemek icin yapılacaklar konusunda fikirler ürettiler. Katilimi icin öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletine ve onun damarlarında akan asil kandaki kudretine güvenerek çıktığı bağımsızlık yolcuğunu bu tarihte başlatmıştır. Bu önemli tarihin 102. Yıldönümü herkese kutlu olsun.

Kas

Çevre konulu afiş çalışmaları için ogrencilerimize ve öğretmenlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

ARALIK AYINDA OKULUMUZDA TOPLANAN ATIK YAĞLAR VE PİLLER BELEDİYEYE TESLİM EDİLDİ. KATKI SAĞLAYAN ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

KARDEŞ OKULUMUZA KİTAPLARIMIZ ULAŞTI...GEÇEN YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA OKULUMUZDA KARDEŞ OKUL PROJESİ BALŞARI İLE UYGULANDI.OKULUMUZ İLE BATMAN SASON DA YER ALAN BİR KÖY İLK VE ORTA OKULU ARASINDAKİ KARDEŞLİK BAĞI GÖNDERİLEN KİTAPLARLA DAHADA GÜÇLENDİ.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ...